Dnem, na který se všichni těšíme, se letos stane sobota 13. srpna! V dobříšské sportovní hale proběhne další ročník modelářské soutěže Dobříšská šelma a my doufáme, že u toho budete s námi!

Nemá cenu měnit to, co funguje, takže se sejdeme na stejné adrese jako v posledních dvou mimořádně povedených ročnících – Školní 36, Dobříš. Do sportovní haly, kde bude Dobříšská šelma probíhat, se lze dostat několika způsoby, ale oficiálním vstupem na akci bude opět boční vchod, ve směru od výstavy autoveteránů. Parkovat lze na přilehlém parkovišti.

Přihlašování modelů bude možné i na místě, ale preferujeme přihlašování elektronicky, spuštěno bude na adrese https://dobris.ipmscz.eu/ – zatím ještě není, nenechte se vyplašit :-) Junioři žádné startovné neplatí, dospělí vystavující platí 50 Kč bez ohledu na počet přihlášených modelů – čímž naznačujeme, že se vyplatí přihlásit modelů co nejvíc! Přejímka modelů proběhne 13. srpna od 8 do 10 hodin, v 10 hodin se soutěž oficiálně otevře pro veřejnost, s vyhlášením výsledků se pokusíme trefit na 15:30.

Rozdělení soutěžních kategorií bude velmi podobné jako loni, celkem budou kategorií cca tři desítky – jejich seznam a kompletní propozice ještě budou včas publikovány.

Prodejci budou opět na místě a útočit na vaše peněženky. Jejich seznam bude také uveřejněn včas.

Jak už bylo naznačeno, opět počítáme s doprovodnou výstavou autoveteránů (jen dopoledne, tak si je nenechte ujít!) i populární akcí „pivo a párek pro soutěžící zdarma“. Hlad ani žízeň u nás mít nebudete, ve sportovní hale sídlí již velmi osvědčená restaurace Modrá kočka, jejíž personál se na vás i letos těší. A stejně tak se těšíme i my – tak brzy na viděnou!