Volné sdružení dobříšských modelářů srdečně zve všechny příznivce modelářského hobby na 3. setkání modelářů „Dobříšská želva“, které se uskuteční v sobotu 8. května 2010 od 10:00 do 16:00 hodin v prostorách Kulturního domu v Dobříši.

Nedílnou součástí Setkání modelářů je bodovací soutěž návštěvníků “O Dobříšskou želvu”, která měla v předešlých ročnících velký úspěch. Bodovací soutěž je rozdělena do třech kategorií podle věku zúčastněných (junioři, dorostenci, dospělí), kteří mohou vyhrát  mnoho zajímavých cen s modelářskou tématikou.

Do soutěže i mimo ni budou přijímány modely nejen z plastu a papíru, ale také ze dřeva, kovu a ostatních materiálů bez rozdílů měřítka. Zájemci o vystaveních svých modelů mohou svá díla k registraci přinést v pátek 7. května 2010 od 16:00 do 19:00 hodin a v sobotu 8. května 2010 od 8:00 do 10:00 hodin do sálu Kulturního domu v Dobříši. Předběžné přihlášky jsou přijímány na e-mailu: t.vokurka@post.cz nebo plechhammer@seznam.cz

3. setkání modelářů „Dobříšská želva“ také v dopoledních hodinách podpoří svou účastí členové Veterán Klubu Dobříš s přehlídkou historických vozidel.

Doufáme, že se vám 3. setkání modelářů „Dobříšská želva“ bude líbit a těšíme se na vaší účast.